Διαμονή
Θέα στη Θάλασσα
Πολυτέλεια
Άνεση
Γαστρονομικά
Γεύματα
Ευεξία
Γαλήνιο Περιβάλλον
Υπηρεσίες
Αποκατάσταση
Υγιεινή Ζωή
Εγκαταστάσεις
Χαλάρωση
previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Αξίζετε να ζήσετε πολλά!

Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά στη ζωή σας. Προσφέρατε πολλά στην οικογένειά σας. Δεν σκοπεύετε να παραιτηθείτε σύντομα, αλλά μία μικρή ανάπαυλα θα ήταν πολύ καλή. Θα θέλατε να μάθετε κάτι νέο; Θα ήταν ωραίο να έχετε φίλους να παίξετε χαρτιά οποιαδήποτε στιγμή ή να κάνετε μία βόλτα με τα πόδια ή το ποδήλατο. Ίσως σας χρειάζεται ένα νέο χόμπι ή μία περιπέτεια. Αν αυτά και άλλα πολλά σας ακούγονται ενδιαφέροντα, τότε θα πρέπει να συναντηθούμε.

Ποιοι είμαστε

Εμείς στο Eden Resort, τιμούμε την προσφορά του καθενός από εσάς και προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες και εξοπλισμό, σύγχρονες και πολυτελείς εγκαταστάσεις. Είτε πρόκειται για βραχυπρόθεσμη είτε μακροπρόθεσμη διαμονή, παρέχουμε εξαιρετικές εμπειρίες περιποίησης, ευεξίας, αποκατάστασης, νοσηλευτικής φροντίδας, ανεξάρτητης ή υποβοηθούμενης διαμονής ή ένα νέο πλάνο ζωής.

Η αποστολή μας

Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να έχουν μία ζωή χαρούμενη, γεμάτη στόχους και δημιουργία παρέχοντας ένα υγιές, χωρίς προβληματισμούς, εμπλουτισμένο και εμπνευσμένο περιβάλλον για την ασφαλή ανάπτυξη, αυτονομία, αυτοπεποίθηση, κοινωνικοποίηση και αναζωογόνηση των ανθρώπων.
Προσπαθούμε πάντοτε να μεταμορφώνουμε τον τρόπο με τον οποίο η ζωή των ηλικιωμένων παρέχεται σε ένα ανθρωποκεντρικό περιβάλλον. Δημιουργούμε ένα πολύ ανώτερο τρόπο ζωής, πολύ διαφορετικό από ό,τι προηγουμένως και που μέχρι σήμερα προσφερόταν από άλλους. Πιστεύουμε ότι η φροντίδα πρέπει να παρέχεται σε πνεύμα φιλοξενίας, αγάπης και ευεξίας. Το πρότυπό μας είναι να προσφέρουμε σε άτομα τρίτης ηλικίας παγκόσμιας κλάσης εξατομικευμένη φιλοξενία σε περιβάλλον θερέτρου.

Image

Eden Resort Wellness and Rehabilitation

Ιδανική τοποθεσία στο λόφο της Τερσεφάνου, με πανοραμική θέα της υπαίθρου και της Μεσογείου, σε απόσταση 5χλμ. από το Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, 12 χλμ. από την πόλη της Λάρνακας και μόλις 3 χλμ. από την κοντινή παραλία.

1:39

Λήψη

image

Ιδανική τοποθεσία στο λόφο της Τερσεφάνου, με πανοραμική θέα της υπαίθρου και της Μεσογείου, σε απόσταση 5χλμ. από το Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, 12 χλμ. από την πόλη της Λάρνακας και μόλις 3 χλμ. από την κοντινή παραλία.

Υπηρεσίες

Image

Θέρετρο

Ένα σπίτι μακριά από το σπίτι. Το Eden Resort είναι ένα υπερσύγχρονο κτίριο που δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να παραμείνουν σε ένα θέρετρο και να απολαύσουν ανέσεις, εξαιρετικές παροχές και δραστηριότητες υψηλού επιπέδου.

Image

Ευεξία

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ευεξίας που προσφέρουμε έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους επισκέπτες μας να παραμείνουν σε φόρμα, να χάσουν βάρος, να ενισχύσουν την ευημερία τους, να βελτιώσουν την ευκινησία τους ή να επιτύχουν οποιονδήποτε άλλο στόχο.

Image

Αποκατάσταση

Το πρόγραμμα αποκατάστασης στο Eden Resort προσφέρει εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας, προσαρμοσμένο στην κατάσταση υγείας του κάθε επισκέπτη, βοηθώντας τον να επιστρέψει σε ένα υγιή και καλό τρόπο ζωής, βελτιώνοντας τη σωματική του δύναμη, αντοχή και μακροζωία.

Τοποθεσία

To Eden Resort βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στο λόφο της Τερσεφάνου, με πανοραμική και απρόσκοπτη θέα της υπαίθριας φύσης και της θάλασσας της Μεσογείου.
Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από καφετέριες, καταστήματα, εκκλησία, σχολείο και άλλες παροχές, μακριά όμως από το θόρυβο και την ηχορύπανση μίας κατοικημένης περιοχής.
Απέχει 5 χιλιομέτρα από το Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας, 12 χιλιομέτρα από την πόλη της Λάρνακας όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει μία σύγχρονη πόλη. Η παραλία απέχει μόνο 3 χιλιόμετρα.
Παρακαλούμε δείτε το χάρτη της περιοχής.
Πατήστε στο χάρτη για πλήρες μέγεθος.

Click map for full size